Info

Har du varit och tävlat och sett mig stå och fota?
Skicka ett mail till mig (info@lillefot.com) med datumet då tävlingen var och ditt namn, så kan jag se om det finns bilder tagna på dig. Jag skickar alltid en vattenstämplad provbild tillsammans med pris på ett bildpaket med fler bilder.

Arrangerar du tävling?
Hör av dig till mig om du vill ha en fotograf på plats! Jag är verksam i Stockholm. Är även öppen för förslag till sponsring.

 

Allmän information

Efter en fotografering väljer jag ut och behandlar bilderna i datorn och du får sedan dina bilder digitalt. Lättast är om du tar med dig ett USB-minne vid fototillfället, så laddar jag in bilderna där och skickar minnet till dig. Då har du möjlighet att själv lämna in bilder för framkallning. Det finns många alternativ idag förutom det klassiska fotopappret, tex Canvas, plexiglas, tröjor, musmattor, muggar, och massa andra saker. Ett tips är www.japanfoto.se. Du har dessutom bilderna klara för att dela med dig på tex facebook eller en blogg.

Efterjustering är inkluderat i priset du redan betalt och du kan höra av dig när som helst i efterhand och be om detta. Tex:
-Få en stående bild liggandes, eller tvärtom
-Bilder i svart/vit
-Annat format, t.ex. kvadratiskt eller widescreen
-Bild i större format för bästa kvalitét av utskrifter större än A4.

Kompisrabatt: Är ni fler på samma ställe får ni alla 10 % i rabatt om vi bokar in er på samma dag.  Ni behöver inte beställa samma paket.

Presentkort – Vill du ge bort en fin present? Köp ett presentkort från Lillefot! Skicka mig ett mail så får du ett fint presentkort du kan printa ut och ge bort.

 

Häst

Porträtt
Jag fotar dig och din häst. Du får välja själv om du vill ha bilder enbart på dig, enbart på hästen eller på er tillsammans, eller blanda lite av alla tre varianter. Tänk gärna ut en fin plats redan innan där vi kan fota.
50 bilder – 2000 kronor.

Ridning
Jag fotar dig under ett ridpass. Det kan vara under ett vanligt pass/lektion, eller på en tävling. På tävling fotar jag även framridningen.
50 bilder – 2000 kronor.

Porträtt + Ridning
Kombination av de två paketen ovan. Vi börjar med lite porträttfoton och sedan fotar jag under ridpasset. Då blir det 25 porträttbilder och 50 bilder från ridningen.

25+50 bilder – 2500 kronor.


Hund

Antingen är du med själv, kanske du vill ha lite foton med dig och din hund tillsammans, eller så möts vi upp på bestämd plats där du lämnar över hunden och jag passar den åt dig i 1-2 timmar medan jag fotar den.
50 bilder – 2000 kronor.


Gravid/Baby

Jag fotar både gravida och nyfödda babys. Beroende på ålder av barnet och årstid så kan vi antingen ses ute någonstans, eller så kan vi vara hemma hos er.
50 bilder – 2000 kronor.

 

Övrigt

Självklart tar jag mig an även andra fotouppdrag. Bröllop, familjefoton, dop, övriga evenemang osv. Skicka ett mail med lite detaljer så kan jag återkomma med ett prisförslag. Dock gäller alltid det som står i stycket om ”Allmän information”.

 

Comments are closed.